Grožio meistras Vincent Longo pristato tris madingiausius grimo tipus šiai vasarai

Anja: natūraliai romantiška

Vienas žodis įkūnija tobulą vakarėlio grimą: spindesys. Kartu su pirmuoju modeliu Anja, grimo specialistas Vincent Longo įkūnijo natūralią, tačiau ryškiai mirgančią išvaizdą. Anja švelnūs bruožai ir graži kaulų struktūra kaklo ir pečių srityje buvo pagrindas ir viso grimo centras.

Longo grožio procesą pradėjo praretindamas Anja’os antakius – tai yra būtinas žingsnis, siekiant iš tiesų išpuoselėtos išvaizdos. Padengęs odą grimo pagrindu, per viršutinį akių voką perbraukė minkštu rudu pieštuku akims.

Tuomet Longo naudojo ploną nusmailintą minkštą akių šepetėlį, kuriuo suliejo pieštuką ties blakstienų linija. Šepetėliu braukė ratais į viršų ties akies išore, siekdamas akcentuoti kampus ir akims pridurti gilumo įvaizdį.

Toliau Longo sumaišė vyšnios ir bordo spalvas, ruošdamas akių šešėlius ir violetinę su pelenų atspalviu Anja išoriniams vokams.

Longo ir toliau maišė spalvas ir naudojo trumpą ploną šepetėlį, pridėdamas subtilių pilkų atspalvių ir viršutiniam, ir apatiniam akies vokui. Akių grimas buvo užbaigtas, perbraukus lengvais Baby Love šešėliais ties antakių kaulo linija ir sukuriant švytinčios odos toną.

Passion šviesiai rožinis/rudas Longo pieštukas buvo naudojamas, išryškinant Anja lūpas. Longo išlygino pieštuko linijas ant lūpų, naudodamas plokščią šepetėlį. Toliau užtepė blyškiai rausvo blizgesio, vadinamo Currant Liplux ir taip suteikė lūpoms blizgėjimą. Ant Anja skruostų pritaškavo gelsvai rudų, rusvų A La Mode tonų.

Vėliau Longo ant Anja kaklo ir pečių uždėjo ploną spindinčio auksinio kremo, vadinamo Body Divine, šydą. Siekiant užtvirtinti spindesį, ant Anja’os veido ir viršutinės kūno dalies buvo paberti auksiniai Diva Dust milteliai. Galutinis vaizdas yra spindintys žavesys, kurį papildo subtilios, rūkanotos akys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją