„Nissan“ tikisi, kad „Juke“ bus labai populiarus. Planuojama, kad kasmet Sunderlande bus pagaminama po 100 tūkst. šio modelio vienetų. Didesnės gamybos pajėgos yra sutelktos tik kompaktiškam visureigiui „Qashqai“.

Dauguma Sunderlande pagamintų „Juke“ bus pristatyti į įvairias Europos rinkas, o likusi dalis automobilių bus skirta Didžiajai Britanijai ir Airijai.

Sprendimas Sunderlande gaminti „Juke“ gamykloje padėjo išsaugoti 1100 darbo vietų ir pritraukė 57 mln. svarų sterlingų investicijų. „Juke“ čia bus gaminamas vietoj „Micros“. Sunderlande taip pat nuo konvejerių rieda ir „Note“ modelis.

Lietuvoje „Nissan Juke“ kaina prasideda nuo 52 990 Lt („Visia“ įrangos lygis). Automobilis su „Acenta“ įranga kainuos nuo 56 990 Lt, o su „Tekna“ komplektacija – nuo 61 990 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją