Parodos atidaryme dalyvę visi Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai mielai pozavo šalia savo atvaizdų ant vilkiko, įsiamžino bendroje nuotraukoje su parodos autoriumi. Vieni žaidėjai T. Tumalovičiui dėkojo, kad neįdėjo tų akimirkų, kuriose blokuojami jų metimai, o Jonas Mačiulis šypsodamasis juokavo, kad visi nusprendė, jog jis „gražiausias iš nugaros“, mat parodos nuotraukoje jis užfiksuotas dedantis kamuolį į krepšį per du JAV rinktinės žaidėjus.

Pasak parodos autoriaus, baudos metimai nėra efektingos rungtynių akimirkos, o emocingi prasiveržimai bei dėjimai su krepšininkų grimasomis kelia didžiausias emocijas žiūrovui.

„Daug metų rengiu Lietuvos krepšinio rinktinės fotografijų parodas netradicinėse erdvėse. Nesinori kartotis, tad stengiuosi generuoti naujas mintis ir rasti tokį parodos pavidalą, kuris kiekvieną kartą žavėtų kuo daugiau Lietuvos krepšinio sirgalių. Mintis kilo labai spontaniškai dalinantis idėjomis su draugais. Prisėdau pusvalandžiui, sumaketavau krepšininkų vaizdą ant vilkiko, parodžiau treneriui Kęstučiui Kemzūrai, keliems žaidėjams, jie šią mintį palaikė ir nusprendžiau imtis organizavimo darbų“, – mintimis apie parodos gimimą ir eigą dalijosi T. Tumalovičius.

„Vilkikas iki metų pabaigos veš prekes į parduotuves įvairiuose Lietuvos miestuose, todėl mobiliąją fotoparodą galės pamatyti ir įvertinti šimtai tūkstančių krepšinio gerbėjų visoje šalyje“, – sakė IKI marketingo ir komunikacijos vadovas Arvydas Rimas.

Daug metų su Lietuvos krepšinio rinktine keliaujantis fotografas žadėjo ir ateityje stebinti naujomis idėjomis, netradiciniais didelio formato krepšinio fotografijų pateikimo būdais ir užsiminė, kad aistruoliai krepšininkų gyvenimo akimirkas iš pasaulio čempionato Turkijoje galės sekti rinktinės gyvenimo dienoraštyje – krepsiniosirdis.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją