„Saab“ patvirtino, kad 9-4X pasaulinė premjera įvyks Los Andželo automobilių parodoje šį lapkritį“, – tokią žinutę parodos rengėjai išplatino „Twitter“ puslapyje.

Apie automobilio technines detales kol kas jokios informacijos nepateikiama. Manoma, kad naujasis kompaktiškas visureigis bus sukurtas pagal „Saab 9-4X BioPower“ koncepciją, kuri buvo pademonstruota 2008 m. Šiaurės Amerikos automobilių parodoje Detroite.

Neoficialių šaltinių žiniomis, šis modelis bus komplektuojamas su keturių cilindrų 2.8 l, V6 varikliu, pasiekiančiu 300 AG (esant 5300 aps./min.) ir 6 laipsnių automatine pavarų dėže. Antruoju variantų turėtų tapti keturių cilindrų 2.0 l variklis, išvystantis 220 AG.

„Saab“ vadovai jau anksčiau yra patvirtinę, kad 9-4X modelio gamyba bus pradėta „General Motors“ gamykloje Meksikoje 2011 m. balandį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją