Didžiosios Britanijos bulvarinis laikraštis "News of the World" sekmadienį rašė, kad J. Timberlake prieš dvi savaites pasiūlė B. Spears už jo tekėti, o ji sutiko. Laikraštis citavo neįvardytą asmenį.

"Priešingai nei buvo pranešta, Britney Spears ir Justinas Timberlake nėra nei susižadėję, nei susituokę", sakoma Lisos Kasteler (Lizos Kasteler) pareiškime.

"Pranešimai, nenuostabu, yra be jokio pagrindo", pridūrė atstovė.

Tiek B. Spears, tiek "'N Sync" savo dainas įrašo "Jive Records" studijoje, be to, Britney ir Justinas prieš išgarsėdami priklausė tam pačiam "Naujajam Peliuko Mikio klubui".

Abu dainininkai, kuriems po 18 metų, yra draugai, bet romantiškai nebendrauja, sakė L. Kasteler.

Naujo B. Spears albumo "Oops! ... I Did It Again" kopijų pirmąją pardavimo savaitę gegužės mėnesį buvo nupirkta 1,3 milijono. Albumas iš populiariausiųjų sąrašo 1-osios vietos išstūmė "'N Sync" ir pasiekė moters įrašyto albumo pardavimo rekordą. Iš viso albumo kopijų jau parduota 3,6 milijono.

"'N Sync" albumui "No Strings Attached" priklauso visų laikų pardavimo rekordas. Per pirmąją savaitę kovo mėnesį jo kopijų buvo parduota 2,42 mln., o iš viso Jungtinėse Valstijose nupirkta 6,6 mln. kopijų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją