JAV sporto žiniasklaidos ESPN duomenimis, penkiskart NBA čempionas D. Fisheris su „Lakers“ sudarys naują trejų metų trukmės ir 10,5 mln. JAV dolerių sutartį. Po dviejų sezonų krepšininkas turės teisę kontraktą nutraukti.

„Tai ne pati pelningiausia sutartis, kokią man siūlė šią vasarą, bet pati vertingiausia. Pradėkime šeštojo (titulo) medžioklę“, – tvirtino krepšininkas.

Praėjusį sezoną D. Fisheris per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 7,5 taško ir atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo. Atkrintamosiose varžybose patyrusio krepšininko indėlis išaugo iki 10,3 taško ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Heat“ prezidentas Patas Riley įkalbinėjo gynėją tapti starto sudėties, kurioje bus Dwyane’as Wade’as, LeBronas Jamesas ir Chrisas Boshas, įžaidėju.

„Kalbėjausi su daugeliu trenerių, vadybininkų ir krepšininkų. Vis dėlto buvo tik vienas, kuriam negalėjau atsukti nugaros. Su K. Bryantu mes kartu žaidėme 11 sezonų. Jis prašė manęs pasilikti, nors ir žadėjo remti bet kokį mano pasirinkimą“, – atskleidė D. Fisheris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją