Tiesa, žaidėjo agentas M.Raiola penktadienį dar kartą paskelbė, jog žaidėjas liks „Barcelona" klube, tačiau viską gali sujaukti AC „Milan“ planai.

K. J. Huntelaarą norėjo įsigyti Stambulo „Fenerbahce“ klubas, tačiau pasiūlymas buvo atmestas. Tačiau dabar olandas yra siejamas su Miuncheno „Bayern“ klubu, kuris yra pasiryžęs italams sumokėti 15 milijonų eurų.

Tuo tarpu Ronaldinho nusprendė neatnaujinti savo sutarties su AC „Milan“ klubu, kuris pasiūlytų žaidėjui daug mažesnį atlyginimą. Žaidėjas dėl tokių sąlygų nesutinka, todėl šio futbolininko kovoti yra pasiryžę daugelis Europos klubų.

Pranešama, jog jei pavyktų parduoti abu šiuos žaidėjus, Milano klubas galėtų uždirbti 66 milijonus eurų įskaitant žaidėjų algas bei kitas išlaidas.

Šios sumos su kaupu pakaktų įsigyti Z.Ibrahimovičiui, kurio kaina siekia 35-40 milijonų eurų, o per metus futbolininkas uždirbtų apie 10 milijonų eurų.

Tačiau AC „Milan“ klubas išreiškė susidomėjimą ir „Sevilla“ klubo puolėju L.Fabiano, kuris gali būti labiau prieinamas variantas italų komandai.

Taip pat prieš kelias dienas Rossoneri pateikė 10 milijonų eurų pasiūlymą Japonijos rinktinės ir Maskvos CSKA klubo puolėjui K.Hondai.