Spaudos konferencijoje po rungtynių Brazilijos strategas pažymėjo, kad 2006 metais jis stojo prie rinktinės vairo ketveriems metams ir dabar atėjo tas laikas trauktis.

„Kai aš pradėjau darbą, žinojome, kad jis truks ketverius metus. Liūdna, sunku, niekas nėra pasirengęs pralaimėti. Šiandienos rungtynėse nesugebėjome išlaikyti tokį patį ritmą antrajame kėlinyje. Žaidžiant tik 10 futbolininkų prieš tokią komandą, kaip Olandija, yra labai sunku“, – kalbėjo Dunga.

„Be jokios abejonės – esu Brazilijos komandos treneris ir turiu prisiimti didžiausią atsakomybę“, – pažymėjo strategas.

„Tai ne pasaulio pabaiga, – emocijas malšino brazilų vartininkas Julio Cesaras. – Vis dėlto, manau, kad dabar turime išvykti aukštai pakeltomis galvomis. Brazilijoje žmonės visada labai daug tikisi iš mūsų. Tai – ne tas rezultatas, kurio buvo laukta. Kiekvienose rungtynėse, kuriose dalyvauja Brazilija, mes siekiame laimėti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją