Bateliai su padalintomis šautuvo metalo pilkumo spalvos metalinėmis detalėmis iš Charles Jordan ir Yves St. Lauren mados namų yra puikiausias būdas paprastą suknelę paversti vakarėlio svečių dėmesio objektu.

Ir stilinga, ir seksualu, ir netgi labai patogu - įsispiriamos Chanel šlepetės klasikiniu “kačiuko” kulnu privalo būti jūsų batų dėžėje – jais didžiuotųsi ir Audrey Hepburn.

Juostuotos sidabrinės odos basutės su šiuolaikiškomis pakulnėmis – stilingas akcentas iš DKNY (Donna Karan New York) mados namų.

Pasitikėkite Giorgio Armani, kuris siūlo seksualias laisvo stiliaus basutes su raišteliais. Tobulai tinka bet kokiam šventiniam susibūrimui; šios vakarinės kojas ilginančios basutės dera bene prie visko, pradedant šortais bei sportiniais sijonėliais ir baigiant prabangaus audinio vakarinėmis kelnėmis.

Šį atostogų sezoną Kenneth Cole parodė, kad nuo klasikinės tūstantmečio prabangos gali nesunkiai pereiti prie eksperimentalizmo ir siūlo smailianosius batelius su atlaso kulnais bei išraiškingas platformas. Pasijuskite laisvos ir pasidažykite lūpas stiklinių kulnų atspindyje ir rutuliukais išvarstytose šlepetėse!

Šį atostogų sezoną spalva yra svarbiausias akcentas, ir tai atsispindi linksmoje ir nuotaikingoje Donna Karan kolekcijoje, kuri žėri lyg Naujųjų metų fejerverkai!

Jeigu ieškote dramatiškumo, Yves St. Lauren siūlo pritrenkiančias deimantais išdabintas basutes. Labiau panašūs į meno dirbinį nei į avalynę, šie vakariniai bateliai neabejotinai yra verti naujojo amžiaus dėmesio.

Vaivorykštės spalvomis spindintys atviri ir ties kulkšnimi prilaikomi plonomis juostelėmis stilingi Via Spiga bateliai puikiausiai tinka naktiniam pasilinksminimui klube.