Automobilių rinkų apžvalgininkai pastebi, kad „Audi RS3“ pretenduoja į greičiausio ne tik šios kompanijos, net ir viso „C“ segmento, modelio, lig šiol sukusio ratus Niurburgringo trasoje, titulą.

RS3 išsiskiria ne tik sportišku važiuoklės ir vairo mechanizmo reguliavimu, bet ir ypač galingu varikliu: 2,5 litro darbinio tūrio turbininis jėgos agregatas leidžia mėgautis net 335 AG pajėgumu. Šiuo metu galingiausia „Audi S3“ versija komplektuojama su 2,0 l. motoru, kurio galia – 265 AG.

Naujasis RS3 turės visų varančių ratų transmisiją (40 proc. variklio jėgos bus perduodama priekiniams ratams, o 60 proc. – galiniams) ir pavarų dėžę su dviguba sankaba.

Dėl automobilininkų simpatijų „Audi RS3“ turės grumtis su „BMW M1“, turinčiu 3,0 l darbinio tūrio 330 AG variklį ir ne mažiau įspūdingu „Ford Focus RS“, kurio jėgos agregatas generuoja 305 AG.

Audi rs3
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją