Po pirmos varžybų dienos lietuvis bendroje įskaitoje dalijosi 12 vieta, tačiau po sėkmingų pasirodymų per kitas dvi dienas iškovojo Rusijos mėgėjų čempiono titulą.

Galutinis nugalėtojo reultatas +12 virš PAR. Geriau už A. Kauną sužaidė tik profesionalus Rusijos žaidėjas Aleksandras Gruzdovas, jo rezultatas +6.

Rusija pirmoji iš Lietuvos kaimynių šalių 2010 m. surengė savo čempionatą, tai vyksta visada birželio mėnesį. Estijos čempionatas vyksta liepos mėnesį, Latvijos ir Lietuvos – rugpjūčio, o Lenkijos – rugsėjį.

Liepos 12-14 dienomis Škotijoje, Senajame ir Karališkajame golfo klube, vyks 2010 metų Atvirasis jaunimo golfo čempionatas. Šiame čmepionate taip pat dalyvaus du žaidėjai iš Lietuvos - Kornelijus Baliukonis (16 metų) ir Miglė Rusteikaitė (15 metų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją