Tragiškas incidentas įvyko viename kelių, vedančių link garsiosios Niurburgringo žiedinių lenktynių trasos. Didžiuliu greičiu lėkdamas H.Narusi su „Lexus LFA“ posūkyje išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kone kaktomuša susidūrė su BMW bandymų programoje dalyvaujančiu 3 serijos sedanu.

Nuo stipraus smūgio H.Narusi žuvo vietoje, o sunkios būklės BMW vairuotojas (taip pat profesionalus automobilių bandytojas) ir keleivis buvo nugabenti į ligoninę. Dėl abiejų vyrų gyvybės vis dar kovoja medikai.

Hiromu Narusi buvo vienas didžiausių Japonijos automobilių pramonės autoritetų. „Toyotoje“ jis dirbo nuo 1963-ųjų, o nuo 1970-ųjų buvo vienas šios kompanijos sportinių automobilių konstravimo padalinio vadovų. Pastaraisiais metais H.Narusi dar vadovavo lenktynių komandai „Gazoo Racing“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją