Po mačo vykusioje spaudos konferencijoje meksikiečių strategas Javieras Aguirre užsipuolė rungtynių arbitrus, teigdamas, kad pirmasis Carloso Tevezo įvartis buvo pelnytas po to, kai Argentinos rinktinės puolėjas atsidūrė nuošalėje.

Tačiau paklaustas, ką mano apie šį įvartį, D. Maradona kalbą pasuko kita kryptimi ir pats ėmė pulti teisėjus.

„J. Aguirre turėtų jaustis taip pat, kaip aš jaučiuosi, kad Lionelis Messi yra spardomas, tačiau teisėjas niekaip nereaguoja“, – širdo Argentinos rinktinės strategas.

„Įvartis atrodė visiškai normalus. Klausykite, šiandien pagaliau žaidėjai buvo perspėjami, tačiau kiekvieną kartą, kai L. Messi gauna kamuolį, jis yra atakuojamas, varžovai nori jam įspirti, tai skandalas! Vokietijos futbolininkai gerai žaidė prieš anglus, nes jų niekas nebandė spardyti. Tiesiog noriu, kad L. Messi būtų gerbiamas, viskam yra ribos“, – piktai tęsė Argentinos futbolo legenda.

Kalbėdamas apie Vokietijos komandą, D. Maradona neslėpė užtikrintumo, kad jo auklėtiniai ketvirtfinalyje nugalės varžovus.

„Pasižiūrėsime mūsų komandos situaciją ir tuomet parinksime geriausią vienuolikę, galėsiančią pademonstruoti savo talentą rungtynėse su vokiečiais. Tai bus komanda, kuri garantuotai galės nugalėti Vokietiją. Žinome, kad vokiečių rinktinė yra kitokia nei Meksikos, ji stipresnė, tačiau surasime teisingą sudėtį, kuri galės nugalėti juos“, – žadėjo Argentinos ekipos strategas.

D. Maradona taip pat nepraleido progos priminti, ką apie jį kritikai kalbėjo prieš čempionatą.

„Jie sakė, kad aš nemoku treniruoti, tačiau staiga aš laimiu rungtynes ir vis dar esu tas pats vaikinas, – keturias pergales iš tiek pat galimų iškovojusios ekipos vyriausiąjį trenerį cituoja naujienų agentūra AFP. – Kartais jaučiuosi lyg pats vilkčiausi marškinėlius ir eičiau žaisti. Nuostabus jausmas dirbti su šiais vaikinais, didžiuojuosi būdamas čia kartu su jais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją