- Labas, kaip sekasi? Kur šiuo metu esi?

- Aš Beirute, Libane. Atsiprašau, kad vėluoju, bet buvo sunku jums į Lietuvą iš čia prisiskambinti.

- Koncertavai Baalbeko griuvėsiuose Libane, sakei, kad tai sena tavo svajonė, kaip jautiesi gimtojoje šalyje, kurią palikai dar būdamas kūdikis? (Dainininko motina - libanietė, tėvas - amerikietis, vienerių jis su tėvais išvyko iš Beiruto į Paryžių, o nuo 9 metų nuolat gyvena Didžiojoje Britanijoje - aut. past.)

- Esu labai laimingas galėdamas vėl koncertuoti Libane ir būtent Baalbeko griuvėsiuose, tai ypatinga vieta. Labai jaudinausi. Į koncertą atėjo apie 3 tūkstančiai žmonių, tai nebuvo didelis pasirodymas. Kai atvykstu į Libaną, visada stengiuosi kuo daugiau bendrauti su vietiniais žmonėmis. Aš manau, kad jeigu esi kilęs iš libaniečių šeimos, reiškia, kad niekada to nepamirši, neprarasi ryšio... Net nežinau, kaip jums paaiškinti. Tu visada esi šeimoje. Libanietiškos šaknys yra mano šeimos identiteto dalis. Libanietiškos šaknys padeda sukurti ir mano asmeninį identitetą.

- Šeimoje esi vienas iš penkių vaikų, kokie tavo santykiai su broliais ir seserimis?

- Esu labai jiems artimas, kitaip būti negali. Mes nuo vaikystės buvome draugiški ir vienas kitą puikiai supratome, nes daugiau nieko neturėjome. Dabar kartu daug dirbame. Mano sesuo, pvz., kuria mano albumų dizainą. Užuot ieškojęs pašalinių žmonių, juos samdęs, pagalbą randu šeimoje. Ir pinigai iš jos niekur neišteka, cha, cha!

- Rugpjūčio 1 d. pirmą kartą su turu “The Boy Who Knew Too Much” koncertuosi ir Lietuvoje, kokio koncerto gali laukti tavo gerbėjai?

- Pažadu, kad tai bus tarsi dviejų valandų kelionė į kitokį pasaulį. Kiekvieną dainą scenoje pateikiu tarsi trumpą pasakojimą. Tai bus tarsi mažas karnavalas, teatras, kostiumuotas spektaklis.

- Turbūt, galime tikėtis visų didžiausių tavo hitų („Relax, Take it Easy“ „Grace Kelly“ „Love Today“ „Big Girl“ ir kitų)?

- Visos pagrindinės mano abiejų albumų dainos bus dainuojamos.

- Ar be koncerto turi dar kokių nors planų Lietuvoje? Ką paprastai veiki užsienio šalyse prieš ar po koncertų?

- Aš vaikštinėju. Labai mėgstu paprasčiausiai vaikštinėti. Būtinai pasivaikščiosiu ir Lietuvoje. Nemėgstu sėdėti užsidaręs savo viešbutyje ir valgyti. Vaikščiosiu tiek, kiek bus įmanoma. Tyliai išeisiu iš viešbučio ir vaikštinėsiu vienas. Tai yra geriausias būdas pažinti vietą, kur esi, ir išsiaiškinti, kas aplink dedasi.

- Kalbi lyg būtum paprastas turistas, o juk jau esi įėjęs į muzikos istoriją, nors tau tik 26 metai. Tavo sėkmė 2007 metais, kai išėjo debiutinis albumas „Life in Cartoon Motion“ buvo žaibiška. Kaip ji paveikė tavo gyvenimą? Supratai, kas yra žvaigždžių liga?

- Aš negalėčiau tiksliai pasakyti, kaip paveikė, nes nežinau, kas būtų įvykę, jei nebūčiau sukūręs savo dainų. Dabar stengiuosi neprarasti sveiko proto. Manau, kad mano manija visą laiką viską atlikti kaip įmanoma tobuliau ir nenuolaidžiauti sau, padeda man išlikti teisingame kelyje.

- Skaičiau, kad tavo singlo „We are golden“ pasirodymo proga gerbėjus pakvietei į pub‘ą ir pavaišinai gėrimais. Sąskaita buvo 25 000 svarų. Mėgsti bendrauti su gerbėjais?

- Tai buvo spontaniškas poelgis, parašiau „Twitter“ svetainėje, kad kviečiu atšvęsti. Ir prisirinko minia žmonių. Buvo smagu.

- Internete radau keistą žinutę, kad batų dizaineris Christianas Louboutinas tau patarė koncertų metu į batus įsidėti žalios mėsos, kad šokant nepaskaustų pėdos ir tu jo patarimu sėkmingai naudojiesi. Kas čia? Pokštas? Bulvarinės žiniasklaidos nusikalbėjimas?

- Ne, tai - ne pokštas ir ne gandai. Aš tą tikrai darau jau senokai. Žalios mėsos ploni gabaliukai apvynioti apie pirštus labai padeda apsaugoti pėdas, kai šoku ant scenos. Kojos ne taip pavargsta. Nesijuokite, tai visai patogus, nors, gal ir keistai skambantis, būdas.

- Kaip suprantu iš tavo žinučių socialiniuose tinklapiuose, aktyviai stebi futbolo čempionatą. Turbūt, sergi už anglus? Kaip vertini dvi netikėtas jų lygiąsias? Kas taps pasaulio čempionais, kaip manai?

- Esu tikras futbolo gerbėjas. Žiūriu rungtynes laisvu laiku ar po koncertų, nesvarbu, kokioje šalyje būčiau. Žinoma, esu labai nusivylęs Anglijos rinktinės žaidimu. Galima net pasakyti - šokiruotas. Manau, kad visi gerbėjai buvo pasibaisėję abejomis pirmomis Anglijos rungtynėmis. Bet kol kas dar niekas nesibaigė, palaukime kitų varžybų. Šis čempionatas labai smagus, nes kol kas nieko prognozuoti neįmanoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)