Prancūzijos modelis T. Niconas dirbo „Louis Vuitton“, „Burberry“, „Hugo Boss“ ir buvo ką tik grįžęs iš „Versace“ repeticijos.

Milano policija teigė, kad jie modelio mirtį vertina kaip savižudybę ir tiria versiją, kad jis kentėjo nuo „sudėtingo meilės romano“.

Milano policijos šaltinis teigė: „Mes kalbėjome su draugais, su kuriais jis gyveno, ir jie pasakė, kad jis neseniai išsiskyrė su mergina ir buvo prislėgtas.“

Organizatorių teigimu, mados savaitė vyks, kaip buvo planuota. Dizaineriai pagerbė T. Niconą, Donatella Versace sakė: „Jis buvo su mumis penktadienio rytą paskutinėje repeticijoje.

Atrodė, kad jam viskas gerai, jis buvo ramus. Jis jau dalyvavo trijuose ar keturiuose mūsų šou ir buvo mielas vaikinas. Mes tiesiog nesuprantame, kodėl jis taip pasielgė. Niekada nebūtume pagalvoję, kad jis gali padaryti kažką panašaus.

Kai išgirdome naujienas, visi labai nusiminėme, mes vis dar labai liūdime.“

T. Nicono mirtis yra paskutinė iš kelių tragedijų, sukrėtusių mados pasaulį per pastaruosius metus. Praėjusių metų lapkričio mėn. Pietų Korėjos modelis 20-metė Daul Kim pasikorė savo namuose Paryžiuje.