„Saab“ tikisi iki 2012-ųjų vėl dirbti pelningai, o 9-5 modelis yra labai svarbus, norint šį tikslą pasiekti. Oficiali „Saab 9-5“ pardavimų pardavimų pradžia – birželio 19 d. Kitą savaitę naujasis sedanas bus prieinamas Belgijoje, dar kitą savaitę – ir Nyderlanduose, o vėliau ir kitose rinkose. JAV atstovybėse šis automobilis bus parduodamas nuo rugpjūčio.

Švedijos automobilių gamintojo atstovai tikisi, kad naujasis 9-5 konkuruos su vokiečių kompanijų modeliais „Audi A6“ ir „Mercedes-Benz“ E klase.

Vykdantysis direktorius Adrianas Hallmarkas patvirtino, kad iki 2011 m. 50-100 „Saab“ atstovybių bus uždarytos. Taip tikimasi sutaupyti vadovų kelionių pas atstovus išlaidas, gabeninimo, mokymų kaštus. Šiuo metu ši markė turi apie 1000 atstovybių.

„Jeigu turėsime 10 proc. mažiau atstovybių ir tokius pat pardavimus, dirbantys atstovai gaus daugiau pajamų, o mūsų išlaidos mažės“, – aiškino A.Hallmarkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją