Nemokama „Autobravos“ techninė pagalba apims visą geografinę Europą, išskyrus Baltarusiją, Kaliningrado sritį, tačiau veiks 50 km spinduliu aplink Maskvą ir Sankt Peterburgą.

„Nuolat siekiame gerinti klientų aptarnavimo kokybę, todėl ir šį kartą pasiūlysime aukščiausio lygio paslaugą. Mūsų techninės pagalbos paketas bus vienas iš geriausių šiuo metu teikiamų Lietuvos automobilių rinkoje”, – sakė „Autobrava“ vadovas Jonas Bacevičius.

Pasak jo, tiek Lietuvoje, tiek ir visoje Europoje galiojanti nemokama techninė pagalba bus taikoma naujų automobilių savininkams trejus metus arba iki 100 tūkst. km ridos. Anksčiau „Fiat“ ar „Alfa Romeo” automobilius įsigijusiems vairuotojams ir toliau bus teikiamos paslaugos, pagal įsigijimo metu sutartas sąlygas, o pasibaigus garantiniam (kartu ir techninės pagalbos) laikotarpiui, jie galės nusipirkti naująją techninės pagalbos paslaugą papildomiems tretiesiems metams už specialią 300 Lt kainą.

„Trejų metų terminas yra susijęs su nauju pratęstu garantiniu laikotarpiu, kuris nuo balandžio mėn. yra taikomas visiems naujai įsigytiems „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ automobiliams“, – teigė J. Bacevičius.

Automobiliui sugedus, nemokamą techninę pagalbą kiekvienas naujo „Fiat“ ar „Alfa Romeo“ automobilio savininkas galės iškviesti bet kuriuo paros metu. Nepavykus pašalinti gedimo kelyje, automobilis bus nemokamai nugabentas į artimiausią „Fiat“ ar „Alfa Romeo“ techninio aptarnavimo centrą. Esant rimtam gedimui, kurio neįmanoma pašalinti per vieną dieną, bus pasirūpinta automobilio vairuotojo ir keleivių pervežimu arba nakvyne viešbutyje.

Nelaimingo atsitikimo metu bei kitais nenumatytais atvejais, taip pat teikiamos atitinkamos paslaugos. Jei pagalba reikalinga dėl vairuotojo kaltės, pavyzdžiui, dėl degalų trūkumo, užsipylus netinkamų degalų, automobilio viduje užrakintų raktelių, pradūrus padangą ar pan., tokiu atveju suteikiama techninė pagalba vietoje arba automobilis transportuojamas į artimiausią „Fiat“ ar „Alfa Romeo“ techninio aptarnavimo centrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją