Akciją gausiai stebėjusius sporto žiniasklaidos atstovus domino žalgiriečio mintys apie būsimą sezoną.

„Nežinau, mintys tokios, kad „Žalgiris“ turi spredimą. Mano kontraktas vadinamas „su pliusu“ ir jie gali rinktis, ar pasilikti mane, ar nepasilikti. Kiek žinau, („Žalgiris“) nori (mane) pasilikti. Jei viskas tvarkoje, ir aš to paties noriu. Norėčiau likti. Tai, aš manau, turėtų paaiškėti artimiausiomis dienomis“, – norą likti „Žalgiryje“ dar kartą deklaravo M. Kalnietis.

Tai, kad Kauno klube praėjusį sezoną dažnokai keitėsi treneriai, o vėliau, per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo seriją krepšininkai žaidė iš viso be stratego, nesumažino M. Kalniečio ketinimo toliau atstovauti gimto miesto pajėgiausiai komandai.

„Aišku, įvykiai buvo įdomūs, net labai, bet bus naujas treneris, komanda bus nauja. Jegu čia taip reaguosi, nespėsi iš vieno klubo į kitą važinėti. Jei čia į visus įvykius reaguosi. Tokia buvo situacija, bet dabar ji gal pasikeis, taps normali. Toliau sportuosim ir sieksim tikslų“, – žadėjo krepšininkas.

Nors po paskutinių M. Kalniečio žaistų rungtynių praėjo vos 10 dienų, sportininkui jau trūksta aktyvios veiklos.

„Aš galiu pasakyti, kad tik savaitė praėjo nuo paskutinių varžybų, o jau vakar kojos ir rankos „bėga“, jau sportuoti prašosi. Krepšinio žaisti dar nesinori, bet štai futbolą, ar šiaip pabėgioti – jau tikrai norisi“.

M. Kalnietis būtinai stebės artėjanti futbolo čempionatą.

„Taip, tai aišku. Visada stebiu, tai pagrindinis šiemet (sporto) renginys. Komanda favoritė? Patinka anglai, vokiečiai. Žinau, kad visi šaipysis, kad vokiečiai patinka. O jeigu man patinka...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją