1 ½ stiklinės vyšnių,
450 g riebios grietinėlės,
450 g liesos grietinėlės,
2 kiaušinių tryniai,
½ stiklinės baltojo cukraus,
½ šaukštelio vanilės ekstrakto,
½ stiklinės smulkintų migdolų,
½ stiklinės juodojo šokolado drožlių.

Sumaišykite abiejų rūšių grietinėlę, kiaušinių trynius, cukrų ir vanilę ir išplakite, kol ištirps cukrus. Įmaišykite vyšnias. Gautą masę 30 min palaikykite šaldymo kameroje. Supilkite į plaktuvą ir maišykite, kol masė bus pieniško kokteilio konsistencijos. Suberkite migdolus ir šokoladą, vėl įjunkite plaktuvą ir maišykite, kol ledai bus norimos konsistencijos.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją