Daugybė atlikėjų susirinko, norėdami atlikti keletą garsiausių Paulo McCartney dainų.

Stevie Wonderis privertė Obamas ploti, atlikęs „We Can Work It Out“. Grupė „Jonas Brothers“ sudainavo „Baby You Can Drive My Car“. Corinne Bailey Rae atliko dainą „Blackbird“, o Faith Hill – „Long and Winding Road“.

Tačiau P. McCartney visus sužavėjo, sudainavęs M. Obamai baladę „Michelle“.
Jis sakė labai norėjęs atlikti ją Baltuosiuose Rūmuose ir iš anksto paprašė prezidento atleidimo. Pirmoji ponia netrukus dainavo žodžius kartu su P. McCartney, o prezidentas lingavo.

Padainavęs pirmajai šalies poniai žodžius „aš myliu tave, aš myliu tave, aš myliu tave“, P. McCartney pasakė, kad gali tapti „pirmuoju vaikinu, kuriam trenks prezidentas“.

Vakaro kulminacijos metu B. Obama įteikė P. McCartney Gershwino prizą už populiarią dainą, kurį skiria Kongreso biblioteka.

Buvęs grupės „Beatles“ narys sakė, kad tai nepamirštama akimirka.

„Nemanau, kad kas nors galėtų būti labiau ypatinga, nei groti čia“, – sakė jis ir pasiūlė, kad tokie koncertai būtų rengiami nuolat.

„Pietų metu galėtume atvykti čia, – pasiūlė jis. – Mes nebrangūs“.

67-erių P. McCartney aiškiai parodė, ką galvoja apie B. Obamą, sakydamas prezidentui, kad sunkiais laikais „yra milijardai jus palaikančių žmonių ir mes žinome, kad jums pavyks“.

Vėliau, kai buvo išjungtos televizijos kameros, jis išreiškė dėkingumą Kongreso bibliotekai ir pridūrė: „Po aštuonerių praėjusių metų yra puiku turėti prezidentą, suprantantį, kas yra biblioteka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją