Pirmame etape lietuvis 3:6, 6:3, 6:0 nugalėjo bendraamžį Christianą Lindellą iš Švedijos (ATP-902) ir uždirbo 1 ATP reitingo tašką.

Dvejetų turnyro ketvirtfinalyje L. Grigeliui kartu su 22-ejų italu Filippo Leonardi be kovos įskaitytas pralaimėjimas prieš trečiąją pagal skirstymą porą ispaną P. Clarą-Rossello ir 22-ejų portugalą Pedro Sousą.

Pirmame rate lietuvis su italu 6:3, 7:6 (7-5) nugalėjo Italijos duetą 19-metį Marco Bortolotti ir 17-metį Marco Cecchinato.

Dvejetų turnyro ketvirtfinalyje taip pat žaidė Oskaras Kalinauskas, tačiau savo pasirodymą baigė ir jis. 17-metis lietuvis poroje su bendraamžiu italu Gianluca Bergomi trečiadienį 1:6, 3:6 nusileido argentiniečių duetui 27-erių Alejandro Fabbri bei 25-erių Leandro Migani. Argentinos dvejetas turnyre skirstytas antru numeriu.

Pirmame rate O. Kalinauskas su G. Bergomi 1:6, 6:2 (10-7) nugalėjo Ch. Lindello ir 18-mečio vokiečio Sami Reinweino duetą.

Varžybų prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją