„Visą pusmetį baigiau dešimtukais, visų baigiamųjų egzaminų įvertinimai – dešimtukai, už diplominį taip pat gavau dešimties balų įvertinimą. Net Zvonkus šį momentą pastebėjo ir sakė, kad esu maksimalistė“, – džiaugėsi Kristina.

Atlikėja tvirtino jau sulaukusi ir kelių darbo pasiūlymų bei svarsto apie magistrantūros studijas, tačiau paaiškino, kad kol kas tai tėra tik mintys.

„Jeigu mokyčiausi toliau, dar nesu apsisprendusi, į kurią sritį norėčiau gilintis“, - sakė ji.

Pasiteiravus, ar įstojus į magistrantūrą bei pradėjus dirbti nenukentėtų grupės veikla, K. Ivanova tikino, jog sugebėtų viską suderinti, jeigu tik reiktų. Esą įsidarbinusi ji dirbtų lanksčiu grafiku ir nepilną darbo dieną, o „Yva“ dažniausiai koncertuoja ne dienos metu.

K.Ivanova visus ketverius metus mokėsi pilnai valstybės finansuojamoje vietoje ir gaudavo stipendiją. „Mano grupėje buvo 22 studentai, pagal rezultatus visuomet būdavau geriausiųjų trejetuke“, - prisiminė ji.

K.Ivanova antradienio vakarą į savo sesers Natalijos Zvonkės namus, esančius Klaipėdos rajone, pasikvietė visus grupiokus ir drauge atšventė sėkmingą diplominių darbų gynimą. Atlikėja atskleidė, kad šventimai dar nebaigti, mat „Yvos“ merginos grupės narės sėkmingą diplominio darbo gynimą dar pažymės savo rate.

K. Ivanova diplominį bakalauro darbą gynė antradienį, diplomų įteikimo šventė numatyta birželio 23-iąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją