Yakoff - didžėjų, muzikos kūrėjų bei vakarėlių organizatorių komandos „Deep Frequency“ narys. Šiandien Yakoff - elektroninės muzikos meistras, ritmus gitara dar ankstyvoje paauglystėje pradėjęs išradinėti, o dabar stojantis petis į petį su gerai žinomais didžėjais ne tik iš Lietuvos, bet ir iš viso pasaulio.

Po momentinės sėkmės ir savo pirmojo solinio įrašo "Harmonija Soul", išleisto 2006 m. pradžioje, latvių šokių scenos dievas, pirmiausia, savo kūrybą išbandė su Baltijos šokių muzikos gerbėjais, o vėliau kėlė sąmyšį Europos mastu. Žymaus didžokėjo Desyn Masiello atsiliepimai apie pirmąjį solinį Electricano darbą: “Aš šį kūrinį grojau „Miami Essential mix“, tai labai galinga, soulful house kūrinys, turintis savo kertinius taškus, kurie šokių aikštelę veda iš proto.”

Toliau sekė didelio atgarsio sulaukęs pasirodymas pirmajame Baltijos šalių „Sensation White 2007 in Ryga“ festivalyje. Šiame tūkstančius melomanų sužavėjusiame renginyje Electricano sugrojo setą, kuris vėliau buvo platinamas skaitmeninėje muzikos prekių parduotuvėje „Dance - tunes“. Per paskutinius kūrybos metus Latvijos žvaigždės muzikinė istorija pasipildė daugiau nei penkiais remiksais ir asmeniniais kūriniais.

Paskutiniai metai atlikėjui buvo revoliucingi. Prisiminęs gilesnę elektroninės šokių muzikos pusę Electricano įsitvirtino šio stiliaus gretose ir buvo pripažintas talentingiausių šios srities asų. Kūrėjui teko groti kartu su Sebastien Ingrosso, Shapeshifters, Chris Lake, Tim Deluxe, Marko V, Tom Novy, Marc Hughes, Chloe Harris, „Ministry of Sound“ klubo rezidentais, „Happyendless“, Ignu, Donatello ir ir daugeliu kitų.

Electricano pajūryje lankėsi ir grojo prieš penkerius metus, todėl nekantrauja grįžti ir pristatyti savo išgrynintą muzikinį įvaizdžį bei per tą laiką sukauptą kūrinių kolekciją. Aštresnės muzikinės pažiūros ir paskutiniai revoliucingi kūrybiniai metai atsiskleis jau šį šeštadienį vakarėlyje - „Made in LV: Electricano“.

Vasarą pasitinka su prisiminimais

Birželio 12 d. „Kiwi“ klubą gaubs prisiminimai. Prieš kelerius metus klubo sienas drebinusius šokių muzikos himnus primins jų autorius „Echomen“ iš D. Britanijos. Po beveik penkių metų pertraukos į uostamiestį grįžtantis svečias su vakarėliu – “Made In UK” žada pristatyti naujausius ir jau patikrintus kūrybos vaisius. Klubo scenoje su „Echomen“ pasirodys „Kiwi“ rezidentai Uncle Roll ir Manchini.

Birželio 19 d. į „Kiwi“ grįžta vakarėlis “Silence night”. Už pulto vairo stos „Silence Family“ nariai: Leon Somov, Mario Basanov, Few Nolder bei “Silence Family” idėjos autorius Vidis. Visiems gerai žinomi kūrėjai bei atlikėjai ruošia išskirtinį kvarteto pasirodymą uostamiestyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją