1.
Šalia kėdės pasistatykite dubenį, sklidiną karšto vandens. Sulankstykite vonios rankšluostį į kvadratą ir padėkite jį ant dubens dugno. Tai leis jums patogiai padėti kojas ir jas atmirkyti.

Įpilkite stiklinę druskos. Tai – natūrali dezinfekcinė priemonė. Galite įlašinti keletą lašų rozmarino, eukalipto ar mentolio ekstrakto.

2. Pasinaudokite vatos gumulėliu, sumirkytu nagų lako valikliu ir juo pašalinkite seną nagų laką. Jei jūsų nagų odelės yra sausos, prieš valydama nagų laką ant to paties vatos gumuliuko užvarvinkite ir keletą alyvų aliejaus lašų.

Naudodamasi žnyplėmis, tiesiai nukirpkite kojų nagus. Norėdama sulyginti ir užapvalinti kraštus, naudokitės nagų dilde.

Geriausia forma: kvadratinė su užapvalintais kraštais.

5 minutes pamirkykite savo kojas karštame vandenyje ir tuomet pemza nugludinkite kulnus, pėdų pagalvėles ir mažųjų pirščiukų kampus.

Naudodamasi rankšluosčiu paplekšnokite per kojas ir tokiu būdu jas nudžiovinkite.

3. Sutvarkykite nagų odeles: nagų dildės galu atstumdykite jas, tuomet nagų teptuką pamirkykite lupamajame valiklyje, pvz., Rainforest Stress Therapy Foot Scrub ir juo nuvalykite sritį, kur susiduria nagas ir oda.

Jei jaučiate, kad turite atsikratyti odelių, atlikite tai grožio salone, nes priešingu atveju galite kentėti nuo skausmingų įaugusių nagų.

Kojas nuskalaukite, nudžiovinkite ir gausiai patepkite drėkinančiu kojų losjonu arba kremu. Įmasažuokite kremą į pėdas.

Vandeniu ir muilu nuplaukite nuo kojų nagų drėkinamąją priemonę ir leiskite kojoms išdžiūti.

4. Kojų pirštus atskirkite vieną nuo kito poroloniniais skirtukais.

Užtepkite vieną sluoksnį lako pagrindo, du sluoksnius spalvoto lako ir vieną sluoksnį viršutinio dengiamojo lako.

Negalite apsispręsti, kokią rinktis spalvą? Vasarą atsisveikinkite su burgundiškomis ir rudomis spalvomis. Madingi šviesūs atspalviai. Išmėginkite blizgančią koralinę, ryškiai rožinę ir raudonai oranžinę.

Naudokitės vatos pagaliukais ir pašalinkite bet kokius nagų lako likučius, kurių nepataikėte užtepti ant paties nago.

Prieš apsiaudama uždarus batus, palaukite porą valandų ir leiskite nagų lakui nudžiūti.

Praėjus trims dienoms po pedikiūro, užtepkite vieną sluoksnį viršutinio dengiamojo lako. Taip darykite kas tris dienas – tai padės apsaugoti laką nuo sutrūkinėjimo ir atsilupimo.

Jei jūsų pėdos bus saulėje, naudokite viršutinį dengiamąjį laką, kurio sudėtyje yra kosmetinių apsauginių priemonių. Tai apsaugos nagų laką nuo išblukimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją