„Paprastai vairuojant kitam asmeniui priklausantį automobilį ir jį sugadinus eismo įvykio metu, vairuotojas atsiduria nemalonioje situacijoje, nes jam tenka iš savo kišenės atlyginti sukeltus nuostolius. „Mobilaus kasko“ draudimo paskirtis – būtent tokiais atvejais atlyginti kito savininko automobiliui sukeltą žalą“, – teigė „Ergo Lietuva“ Civilinės atsakomybės, nelaimingų atsitikimų, transporto priemonių ir sveikatos draudimo skyriaus vadovas Rimvydas Pocius.

Ši apsauga galios visiems klientams, kurie įsigys kasko, pagalbos kelyje ir nelaimingų atsitikimų draudimą.

Pagal atnaujintas taisykles „Ergo Lietuva“ klientams kompensuos hidrosmūgio, po kurio neretai prireikia kapitalinio variklio remonto, sukeltą žalą. Taip pat bus atlyginamos dokumentų ir vairuotojo pažymėjimo gamybos, gesintuvo, pirmos pagalbos rinkinio atstatymo, valstybinio numerio sugadinimo ar vagystės išlaidos. Draudikai kartą per metus kompensuos ir sugadintų stiklų ar žibintų nuostolius, netaikydami jokių išskaitų.

Patobulinimai laukia ir vairuotojų norinčių pasinaudoti pakaitiniu automobiliu. Nuo šiol pakaitiniu automobiliu galės naudotis ne tik dėl automobilio gedimo kelionės tęsti nebegalintys klientai. Pakaitinis automobilis bus suteikiamas ir kasko klientams, kuomet jie savąjį norės daugiau nei parai palikti autoservise, pavyzdžiui, durelių perdažymui ir pan.

„Mūsų siūloma naujovė rinkoje ta, kad klientai dėl pakaitinio automobilio galės kreiptis nebūtinai iškart po įvykio, o tuomet, kada jiems automobilį palikti autoservise būtų patogiausia, kad ir po mėnesio nuo gedimo atsiradimo. Pakaitiniu automobiliu klientai galės naudotis savaitę“, – sakė R. Pocius.

„Ergo Lietuva“ taip pat atnaujino pagalbos kelyje draudimą. „Nuo šiol klientams nebus ribojama kompensuojama transportavimo paslaugų Lietuvoje suma – draudimas be jokių išlygų apmokės visą transportavimo bendrovės pateiktą sąskaitą. Ši naujovė greitu laiku galios ir seniau sudarytoms sutartims. Nepaisant platesnės draudimo apsaugos, kasko draudimo kaina nedidės. O ji šiuo metu yra žemiausia per pastarąjį dešimtmetį“, – teigė R. Pocius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją