Mylėjimasis, kai mano vyras yra viršuje, man yra įprastas ir patogus. Tai yra sekso duona ir druska. Jei esi alkanas, tai tave pamaitina. Pajėgsi suvalgyti kąsnelį, net jei esi pavargęs. Tai tikrai nėra juodieji ikrai, bet tai yra tartum cepelinai, tu iš anksto žinai kaip jie atrodys, koks bus jų skonis ir kiek užtruksi juos suvalgyti. Jeigu nori tą cepelinų valgymą padaryti šventiškesnį, visada gali prie jų išgerti gero vyno.

Buvo laikas, kai seksas buvo tik misionieriaus poza. Pavyzdžiui, jeigu man pavykdavo užmesti akį į sekso sceną per televizorių prieš tėvams perjungiant kanalą, porelė ekrane būdavo būtent tokioje pozicijoje, - vyras viršuje, o moteris apačioje, įsmeigusi į jį dievinantį žvilgsnį. Tačiau atėjo aštuntas dešimtmetis. Šydai nukrito ir moterys pakilo viršun. Iš tikro, moteris viršuje buvo tiesiog privaloma ir kiekvienas, kas nesimylėjo pagal Kama Sutrą, turėjo susigėdęs nuleisti galvą. Feministės ir sekso ekspertai vieningai skelbė, kad misionieriaus poza žemina moterį ir paverčia ją nuolankia vyro tarnaite. Ir nieko keisto, kad mes ne visada pasiekdavome orgazmą nes, ko gero, toje pozoje visiškai nebuvo stimuliuojami klitoris ir G-taškas!

Gulėjimas ant nugaros DINGO per vieną naktį. Jei norėjai jaustis kieta ir galinga, turėjai išlysti iš apačios ir perimti kontrolę į savo rankas arba prarasti bet kokius šansus amžinai. Bet ar patyrėme daugiau ir geresnės kokybės orgazmų, išbandę pozas, dėl kurių ne viena pasisukome sprandus ar išsinarinome sąnarius? Ar lengvoji atletika bei improvizacijos padidino mūsų mylėjimosi kokybę? Įvertinkime viską iš naujo…

Kaip padaryti gerą daiktą dar geresniu

Jei jūsų netenkina misionieriaus poza, galbūt reikia ją šiek tiek pareguliuoti. Galbūt viskas, ko jums reikia, yra pora kietų pagalvėlių po klubais ir dubens pakėlimas sueities pagerinimui. Jūsų vyras gali “joti” aukštai arba žemai, atsilošdamas atgal pasižiūrėti arba pasilenkdamas bučiuoti ar šnabždėti į ausį. Galite suspausti šlaunis geresnei trinčiai ar jas plačiai išskėsti arba, jeigu pajėgiate, apkabinti jį kojomis per liemenį o gal užkelti vieną ar abi jam ant pečių. Jis gali laikyti jūsų rankas jums už galvos, arba galite sukabinusi rankas virš galvos pasikelti link jo. (Kas pasakė, kad misionieriaus poza turi būti nuolanki?) Jis gali pasislinkti į šoną, kad galėtumėte glamonėti viens kito genitalijas.

Norint pasiekti gilesnę sueitį, daktarė Avodah Offit iš Niujorko, knygos “The Sexual Self “ autorė pataria: Pakelkite kelius prie jo krūtinės, po to praskėskite juos tiek, kad vyras galėtų tilpti. Blauzdos turėtų būti abiejose jo nugaros pusėse, o šlaunimis perimkite dalį jo svorio. Jei norite judėti, galite suptis pirmyn ir atgal kartu su juo.

Šios pozos pranašumas yra tas, kad jūs neprivalote būti labai lankstūs. Dalies jo svorio perėmimas perduoda dalį kontrolės jums ir orgazmas yra lengviau pasiekiamas dėl gilesnės sueities. Tačiau ji perspėja, kad ne visos poros gali tai atlikti, kai kurių kūno sandara gali tiesiog netikti šiai pozai. Vieningas receptas neegzistuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją