Nenuostabu, kad šis gaminys sukurtas bendradarbiaujant kuprines gaminančiai įmonei („Eastpack“) ir baldų dizaino įmonei („Quinze&Milan“). Sofa apmušta ryškios spalvos tvirta medžiaga su užtrauktukais, rankenėlėmis ir viskuo, ką galima būtų tikėtis rasti ant standartinės žygiams skirtos kuprinės. Tai yra tipiškos sofos su patalynės dėže viduje išvirkščias variantas.

Tie, kuriems patinka gamtai nekenksminga ekologiškos įrangos estetika, šios sofos stiliai ir tekstūros bus labai maloniai pažįstami. Ir dar geriau yra tai, kad sofoje yra puikių nišų, kuriose galėtumėte saugoti mėgstamas knygas, žurnalus, nešiojamąjį kompiuterį, nuotolinio valdymo pultelius ir kitus namų įrenginius. O tiems, kuriems labiau prie širdies baldų komplektai, bus siūloma kėdė, pritapsianti prie jūsų didžiulės ir talpios kuprinės-sofos.

dornob.com nuotr.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją