Čempionate dalyvaus ir žinomų pasaulinio lygio kovos sporto meistrų. MPB "Geležinis vilkas" atstovaus daugkartinis Lietuvos kovinės savigynos čempionas Janas Kačenovskijus, kuris yra du kartus Pasaulio kikbokso čempionas, daugkartinis Europos kikbokso čempionas, 2000-ųjų metų Eurazijos čempionato nugalėtojas.

Varžybose taip pat dalyvaus ir Pasaulio universalios kovos vicečempionas Maksimas Akulšinas, Lietuvos kariuomenės bokso čempionas Viktoras Svirskis.

Praėjusiais metais geriausiai pasirodė Vytauto Didžiojo Jėgerių bataliono kariai, surinkę 58 taškus ir bendroje įskaitoje užėmę pirmąją vietą. Nedaug nuo jų atsiliko 53 taškus surinkę ir antrąją vietą užėmę MPB "Geležinis vilkas" sportininkai. Šios komandos laikomos ir penktadienį vyksiančio čempionato favoritėmis.

Kiekvienai komandai atstovauja ne daugiau septynių karių, o vienoje svorio kategorijoje iš vienos komandos gali kovoti ne daugiau dviejų sportininkų. Kadangi varžybos yra komandinės, tai pirmąją vietą čempionate užims ta komanda, kurios nariai kartu surinks daugiausiai taškų.

Kovinės savigynos varžybose viena kova trunka 3 minutes. Varžybos vyksta pagal vieno minuso sistemą.

Nugalėjusiai komandai bus įteikta Čempionų taurė, jos nariai apdovanoti medaliais ir diplomais

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją