Pasaulyje interjeras atgimsta kartu su gamta - jis prisipildo ryškių spalvų ir emocijų, gamtiškų formų. Dizaineriai su entuziazmu kuria baldus gėlių tematika, taip ir gimsta neįprasti staliukai - "drugeliai", kėdės "gėlės", šviestuvai su vazomis ir rožėmis, augalų formos namų apyvokos reikmenys ir dar daug įdomių dalykų.

Gyvos gėlės ant stalo, žinoma, visuomet puiku. Tačiau... Kartais norisi dar kažko šiltesnio ir gaivesnio... Saulėgrąžos ant vonios plytelių? Tai pats tas, ko reikia nuvargusiai sielai po dienos darbų. Arba tulpės. Nemėgstate gėlių? Galite rinktis plyteles su Merlin Monro atvaizdu.

Šviestuvai, pasirodo, irgi gali žadinti bei gaivinti jausmus. Ypač jeigu jie iš ... širdelių. O kokias mintis jums sukelia šviestuvas ant ratelių su reguliuojamu plafonu?

Virtuvė dažnai kelia neigiamas emocijas, kai grįžus iš darbo, reikia gaminti vakarienę. Nuobodu... Nėra kur paganyti akių... Išradingi dizaineriai siūlo puikią idėją - žaismingų spalvų ir formų indelius prieskoniams, kurie tikrai džiugins akį. Arba linksmos česnakų spaudyklės. Arba žalią žiogą primenantis kavos aparatas... Sutikite, jis kelia šypseną.

Daugeliui žmonių krėslas asocijuojasi su pačia dizaino sąvoka. Jis paradoksalus, slepiantis gilią mintį ir tuo pačiu komfortiškas. Paprasčiausiai atsisėdęs į jį, žmogus gali patirti keistas, bet malonias emocijas. Kaip jūs jaustumėtės, sėdėdami fotelyje - širdyje arba fotelyje - gėlėje? Nepabandę nesužinosite...

Iš tiesų, gėlė - pats tikriausias pavasario simbolis. Beribėse fantazijose gėlėmis pražysta netgi staliukai. Štai kad ir šis sudedamasis staliukas "Lotus", turintis judančius žiedlapius, kurių čia tai keturi, tai aštuoni...Arba visiškai neįprastos formos staliukas - "drugelis".

Puikios idėjos, tiesa? Jeigu jums patiko - imkite ir kurkite savo pilną fantazijų ir gėlių pasaulį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją