Anksčiau spaudoje buvo minima, kad už 5 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatą, kuriame įsikūręs viešbutis, prašoma 45 mln. Lt. Anot A. Jagusinskio, sandorio suma mažesnė, nes parduotas ne visas pastatas, o tik 33 kambarių viešbutis su konferencijų sale - iš viso kiek daugiau nei 1,8 tūkst. kv. m., tačiau kokia ji – neatskleidžiama.

„Tai pirmasis viešbučio įsigijimo investicinis sandoris po daugiau nei pusantrų metų pertraukos. Sumažėjus nekilnojamojo turto kainoms matome, jog investuotojai domisi investavimo galimybėmis Lietuvoje bei Vilniuje. <…> Šiuo metu šis verslas dėl nepalankių sąlygų dar nekelia investuotojų ypač didelio susidomėjimo, tačiau netolimoje ateityje tikimės ir daugiau viešbučių įsigijimo sandorių, ypatingai didesnių viešbučių, turinčių ne mažiau kaip 100 kambarių”, - teigia A. Jagusinskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją