"Labai tikėjausi, kad mano santuoka baigsis rodant abipusę pagarbą ir orumą. Tvirtinimai šioje byloje yra įžeidžiami ir neužtarnauti", - sakoma L.Minnelli pranešime spaudai, kurį paskelbė jos advokatė Delia McCabe (Dilija Makeib).

D.Gestas, kuris L.Minnelli vedė 2002 metų kovą, bet jau tris mėnesius su ja nebegyvena, antradienį iškėlė žmonai bylą ir pareikalavo 10 mln. JAV dolerių (apie 30 mln. litų) kompensacijos teigdamas, kad ji išgėrusi siautėdavo ir puldavo jį mušti. Dėl to jam esą pradėdavo smarkiai skaudėti galvą.

D.Gestas tvirtina, kad jį kamuoja "pulsuojantis skausmas, stiprūs galvos skausmai, svaigulys, pykinimas, padidėjęs kraujospūdis, galvos odos jautrumas ir nemiga" ir kad jis per dieną turįs išgerti 11 tablečių.

"Mano advokatai deramai atsakys į šią bylą", - sakoma L.Minnelli pranešime.

Jo pabaigoje aktorė ir dainininkė, labiausiai žinoma savo vaidmeniu "Kabarete" (Cabaret), rašo: "Ir toliau didžiausią dėmesį skirsiu savo darbui, savo ramybei ir savo gerbėjams, kurie man buvo tokie nuostabūs".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją