Nuo house iki deep house, nuo tech-house iki techno – iš jo galima tikėtis visko. Klube „Pacha“ Sandy Rivera pristatys savo naująjį albumą „The Blackwiz Farm“.

Kartu su žvaigžde publiką kaitins Virus J, o mažojoje salėje ritmenbliuzo ritmus dalins Mantini. Šeštadienį bus švenčiama mėnesio pabaiga su tradiciniu „IceCream“ vakareliu bei svečiu iš Didžiosios Britanijos JED 104, Black B ir Rolandu Mackevičiumi.

Praeitis, dabartis ir ateitis

Kai prieš dešimt metų puertorikiečių kraujo turintis niujorkietis Sandy Rivera paleido į pasaulį kūrinį „The Calling“, jo sudrebintos šokių aikštelės bylojo, jog ką tik gimė kažkas nepaprasta. Tuomet Sandy su „Kings of Tommorow“ kauke pradėjo savo kelionę po klausytojų širdis. Dabar jau klasika tapęs kūrinys „Finally“ tuo metu apskriejo pasaulį žaibišku greičiu, tapo vienu iš house muzikos himnų ir diktavo tolimesnes house muzikos tendencijas. Tačiau šiuo metu Sandy Rivera žvaigždė spindi dar ryškiau.

Hitas „Lollipop“ kaip mat buvo pagriebtas didžiųjų muzikinių televizijos kanalų, kūrinys „Freak“, pasitelkus į pagalbą unikalaus balso savininką Haze, atlėkė į didžiausios interneto muzikos parduotuvės „Beatport” viršūnę. Kad ir prie ko prisiliestų šio atlikėjo rankos – tai virsta etalonu kitiems prodiuseriams ir tikra palaima melomanų ausims.

Naujas Sandy kūdikis „The Blackwiz Farm“

Praėjo penkeri metai nuo paskutinio Sandy Riveros studijinio albumo. Per tą laiką prodiuseris kardinaliai pakeitė savo stilių ir, atsisakęs atrastos sėkmės formulės, išdrįso improvizuoti bei išbandyti save kituose šokių muzikos žanruose. Tačiau tai jam atnešė dar didesnę šlovę ir vietą tokių techno asų, kaip Ricardo Villaloba, grojaraščiuose. Naujasis albumas „The Blackwiz Farm“ – tai profesionalaus darbo nušlifuotas ir rafinuotas kūrinys. Gilus, laužytas ir kilnojantis, prisotintas virpančių boso linijų ir gilių elektroninių sintezatorių garsų, jo naujas kūdikis, kritikų nuomone, yra elegancijos ir profesionalumo etalonas. Visose specializuotose muzikos parduotuvėse šis albumas pasirodys gegužę. Beje, Sandy Rivera yra parengęs dovaną - naują kūrinį „RLS“.

Atvyksta trance muzikos dievai

Įspūdingu Sandy Riveros pasirodymas klube „Pacha“ baigiasi kovas. Tačiau balandis klubo lankytojams žada dar vieną ypatingą siurprizą. Balandžio 23 dieną atvyksta trance muzikos dievai „Above&Beyond”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją