Reikės:

500 g žalių vidutinio aštrumo nemėsingų paprikų,
300 g šparaginių pupelių,
1 poras,
1 šaukštas cukraus,
4 šaukštai sojų padažo,
1 šaukštas bulvių krakmolo,
4 šaukštai aliejaus,
truputis druskos.

Nuvalytas daržoves stambiai supjaustykite. Šparagines pupeles sudėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 10 min. Sudėkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų vanduo. Į įkaitusią keptuvę suberkite cukrų ir truputį jį pakaitinkite, tačiau neišlydykite, kad netaptų karamele. Tada į cukrų supilkite aliejų ir nuolat maišydami jį kaitinkite.

Į įkaitusį aliejų sudėkite supjaustytas paprikas ir 5 min. kepkite ant didelės ugnies nuolat papurtydami keptuvę. Tada supilkite sojų padažą bei nedideliame vandens kiekyje išmaišytą krakmolą. Gerai išmaišykite, sudėkite pupeles, porą, keptuvę uždenkite, visiškai sumažinkite ugnį ir patroškinkite dar 5 min.

Skanaus!