Renginio svečiai - didžėjai Mono Junkas (Mono Džankas) & Irwinas (Irvinas) Bergas bei gyvai grojanti grupė "New York City Survivors" (NYCS) atvyksta tiesiai iš Turku miesto su pilnu miesto kultūrą atstovaujančiu bagažu.

Programoje - miesto dvasią atskleidžiančios vaizdo instaliacijos su miesto vaizdais ir šiaurietiško gyvenimo įpatumais, vietiniai patiekalai ir nacionaliniai gėrimai, skrajučių paroda, laisvai erdvėje išdėlioti suomiški laikraščiai, kuriuos klubo lankytojai galės pavartyti ir, suprantantys suomiškai - paskaityti.

"Intro" klubo internetiniame puslapyje (www.intro.lt) jau yra patalpintos nuorodos į aktualiausius kultūrinius Turku miesto puslapius: tai ir muzikantų svetainės, paieškų portalai, įrašų studijų puslapiai, ir t.t.

Ketvirtasis pagal dydį Suomijos miestas yra žymus Turku pilimi, Suomen Joutsen Boat ir ledo ritulio komanda. Bet projekto „Welcome!“ prerogatyva nėra pasakoti apie turistų pamėgtas vietas. "Intro" klube bus pristatyta Turku miesto kultūra.

Turku miestas yra labai žymus kultūros pasaulyje. Mieste su 180 000 gyventojų yra 3 profesionalūs teatrai, begalė galerijų, vyksta 2 didžiuliai roko festivaliai ("Ruisrock" ir "Down by the Laituri") bei didžiausias Skandinavijoje elektroninės muzikos festivalis – "Koneisto". Miesto naktinis gyvenimas turi savą ritmą, naktiniuose klubuose "Dynamo", "Päiväkoti", "Blanco", "Pikku-Torre" ir baruose "Apteekki", "Koulu", "Cosmic Comic Cafe" šiauriečiai virsta karščiausiais žmonėmis pasaulyje ir linksminasi iki paryčių.

Be jau trečius metus gyvuojančios grupės NYCS renginyje pasirodys pirmo ryškumo Turku miesto muzikantas Mono Junk, grojęs Britanijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Švedijoje ir kitose šalyse.

Turku menininkai pristatys gimtą miestą vaizdo instaliacijose, o dizaineriai - skrajukų parodoje. Vakaro kokteilis bus populiarusis Turku mieste „Grogi“, gaminamas iš suomiškos degtinės. "Intro" virėjai paruoš nacionalinį patiekalą - „Suomiškas kriaukleles“.

Svečiams talkins Vilniaus didžėjus PopX (Žvėriukai).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją