Dar niekada nebuvai vakarėlyje, į kurį ne draudžiama, o pageidaujama ateiti su treningais? “Adidas party” esi laukiamas! Lankytojai, dėvintys “Adidas” drabužius arba atsinešę “Adidas” kvepalus, į klubą bilietus pirks su didžiule nuolaida.

Ryškiomis spalvomis išsiskiriančius, šiuolaikinį gatvės stilių atspindinčius “Adidas” drabužius sportui ir laisvalaikiui dizaineriai kūrė įkvėpti garsių praeities sportininkų ir sporto įvykių. Trijų juostelių atgimimas bus matyti ir spalio 24-ąją “Helios” klube. Netradicinis naujosios rudens-žiemos kolekcijos pristatymas klubo šokių aikštelėje turėtų sudominti ir sportinės mados žinovus, ir sportininkus bei tuos, kuriems “Adidas” – patogus, kasdienis drabužis.

Grupių “Invisible Soul” bei “Caramel Laidy‘s” šokėjai klubo lankytojus tą vakarą supažindins ir su nauju “Adidas 3” aromatu. Naująjį “Adidas 3” aromatą tą vakarą galėsi išbandyti visi. Susirinkusiuosius linksmins ne tik DJ Mindaugėlio grojama muzika, bet ir kvepiantys vakaro prizai bei “Adidas” dovanos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)