Mergina taip pat sutiko pasidalyti pirmaisiais įspūdžiais po pasirodymo scenoje ir tikino nei dėl naujo statuso, nei dėl erotinės fotosesijos, kurią organizavo žurnalas „Žmonės“, neišgyvenanti. Esą sprendimą dainuoti priėmė ji pati, o kaip tą įvertins aplinkiniai, jai nė motais.

Paklausta, kaip apsisprendė į grupę priimti naujokę, Natalija DELFI tikino, kad visos „Yvos“ merginos su I. Stasiulevičiūte bičiuliaujasi jau seniai. Pati I. Stasiulevičiūtė šį bendravimą prilygino gyvenimui nesusituokus. „Čia panašiai taip ir buvo. Buvau visur su jomis kartu, bet ne kaip „Yvos“ narė“, - juokavo naujoji dainininkė. „Bendravom ir prisibendravom“, - džiaugėsi Ieva.

Idėja gimė merginoms užkandžiaujant viename N. Zvonkės mėgstamame greitojo maisto restorane Klaipėdoje. Merginų ketvertukas, vykdamas į koncertą Palangoje, stabtelėjo pasistiprinti. N. Zvonkė beplepant I. Stasiulevičiūtei juokaudama pasiūlė į sceną lipti drauge, o ši nė akimirkos nesudvejojusi sutiko. „Ji iškart pasakė: „Taip, gerai!“. Iš pradžių galvojau, kad pajuokavo, bet netrukus supratau, kad tai nebuvo juokelis. Vėliau Ieva mums sakė žinojusi, kad „Yvos“ merginos turbūt nesitikėjo sulaukti teigiamo atsakymo”, - prisiminė „Yvos“ lyderė.

Dainininkė pasakojo, kad Ieva, važiuodama drauge į Palangoje turėjusį vykti koncertą ėmė panikuoti, mat merginos naujai grupės narei paskolino savo rūbus. „Viena skolino triko, kita – pėdkelnes, trečia – batelius. Ji visa buvo sudėliota kaip dėlionė. Reikėjo surinkti ketvirtą „Yvos“ kostiumą, pilno komplekto juk neturėjome“, – juokėsi Natalija.

Pakitusią merginų grupę pasirodymo Palangoje metu mobiliuoju telefonu filmavo Natalijos vyras Deivydas Zvonkus. Po koncerto N. Ir D. Zvonkai peržiūrėjo filmuotą medžiagą. Pasak Natalijos, visos abejonės buvo išsklaidytos, mat Ieva nerepetavusi ir nesimokiusi žinojo dainų žodžius bei „Yvai“ būdingus choreografijos elementus. „Ji labai imli“, - pridūrė N. Zvonkė.

„Labai gerai jaučiuosi, kaip visada“, - DELFI patikino I. Stasiulevičiūtė ir sakė pradėjusi jaustis tikrąja grupės nare po to, kai buvo pradėti siūti naujieji drabužiai scenai. „Pirmame koncerte buvau aprengta iš dalių, netrukus jau turėsiu savo drabužius“, - paaiškino Ieva.

Grupė „Yva“

Paklausta, kaip publika sutiko naująją grupės narę, I. Stasiulevičiūtė sakė jau pastebėjusi, kad žmonės šnabždasi. „Žmonės tikrai pastebėjo, kad „Yvos“ merginų scenoje yra daugiau nei jie pratę matyti“, - sakė ji.

Pasiteiravus, ar neprisibijo sulaukti didesnio žiniasklaidos bei paparacų dėmesio, mergina juokaudama sakė esanti fotogeniška ir dėl to nė kiek neišgyvenanti. „Žurnalistų pareiga – paklausti, o mano – ką nors atsakyti, arba ne“, – tvirtą poziciją žiniasklaidos atžvilgiu sakė turinti Ieva.

Apie tai, kad I. Stasiulevičiūtė prisijungė prie „Yvos“ merginų, nei merginos tėvai, nei kiti artimieji nežino. Ši žinia jiems turėtų būti staigmena. „Tokius sprendimus priimu pati. Man reikės lipti į sceną, o ne mano močiutei“, - kalbėjo Ieva ir prasitarė jau lankanti dainavimo pamokas, tačiau atskleisti, kas merginą moko vokalo subtilybių, naujoji „Yvos“ narė neatskleidė.

Ieva sakė turinti tvirtą nuomonę ir apie erotinę fotosesiją. Esą buvo vienas malonumas dirbti su profesionalais. „Pasitikiu žmonėmis, kurie dirbo prie to projekto ir žinau, kad viskas bus gerai. Labai smalsu pažiūrėti patį rezultatą, nes nežinau, kokia forma viskas bus pateikta“, - kalbėjo I. Stasiulevičiūtė.

Pirmasis rimtas naujojo merginų ketvertuko pasirodymas viešumoje suplanuotas „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimuose, kurie bus filmuojami šį penktadienį. Eteryje žiūrovai merginas turės progą išvysti balandžio pirmąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją