Devintus metus sėkmingai veikiantis sostinės klubas prieš vasarą įvyksiantį remontą dar ne vieną kartą ketina maloniai nustebinti. Per tuos iki atostogų likusius kelis mėnesius klube „Gravity“ įvyks ne vienas ypatingas įvairiausio stiliaus šokių muzikos renginys. O keli kol kas dar paslaptyje laikomi atlikėjai turėtų nudžiuginti net ir išrankiausius.

Penktadienį – Gvidas, Manfredas ir Martynas M

Šį penktadienį į klubą „Gravity” vienam vakarui grįžta trys diskotekų vilkai. Naują renginių seriją „G-Basics“ pradės garsiojo kolektyvo „Partyzanai“ narys Gvidas. Senokai šiame klube girdėtas didžėjus pastaruoju metu gyveno Londone. Anksčiau ne vieną electro stiliaus žvaigždę „Gravity“ apšildęs Gvidas, grįžęs į Lietuvą grojo kolektyvo „Soy Farm“ naujo albumo pristatymuose. Kiti du didžėjai - taip pat puikiai pažįstami profesionalai – tai „Metal On Metal“ narys Manfredas bei renginių organizatorius ir didžėjus Martynas M. Juos abu praėjusią savaitę buvo galima išgirsti Kauno sporto halėje vykusiame festivalyje „Pulsas“.

„Renginio pavadinimas toks dėl to, kad iš pagrindų pasikeitė „Gravity“ vadovybė ir klubas tarsi viską pradės iš naujo. Šie pirmieji trys didžėjai groja pakankamai skirtingą muziką, tačiau sudėjus juos išeina smagus ausiai renginys. „G-Basics“ renginių serija bus orientuota išskirtinai tik į Lietuvos didžėjų pasirodymus. Bet, anaiptol, tai nebus prastos kokybės vakarėliai, nes kviesime tik verčiausius ir profesionaliausius“, - tikina naujos serijos organizatoriai.

Šeštadienį - neįtikėtinas kiekis technikos ir breaks muzika

Šeštadienį legendiniu „Gravity“ šimto metrų ilgio tuneliu keliausime į tik breaks muzikai dedikuotą renginį „Suck My Beats“. Jį pristato gerai Vilniuje žinomas trejetukas – Moodbase bei JoSe ir Sonik, pastaruosius esam labiau įpratę girdėti „UrbanBreakdown Soundsystem“ pseudonimu.

Tą naktį breaks muzikos specialistas JoSe grįš į diskotekų sceną. Tai bus pirmas jo pasirodymas po labai ilgos pertraukos. Maža to, trijulė „Gravity“ žudys su įspūdingu kiekiu technikos. Viską sunku net išvardinti, bet tai bus 4 patefonai, 2 „Kaoss” pad'ai, „Final Scratch”, „Traktor Scratch”, „Midi” kontroleris ir pabaigai „Krafty Kuts DJ Tools” rinkinys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją