Juosta apie niujorkiečio ir jauno serbų emigranto sandėrį per fiktyvias vedybas į Ameriką atgabenti jo sužadėtinę, kurios siužetas pasisuka netikėta romantiška kryptimi – puiki įžanga į muzikinį Balkanų vakarėlį.

Darko Lungulovas apie savo kūrybą sako, kad ją labiausiai įkvėpė Jimi Jarmushas ir karas Jugoslavijoje. Ateityje jis ketina pastatyti kino filmą apie mažuose Serbijos miesteliuose iškylančius paminklus, skirtus Rembo, Tarzanui, Briusui Li ir Michaeliui Jacksonui.

Ne mažiau linksmą ir ironišką vakarėlį penktadienio vakarui žada ir „Baltic Balkan DJs“. Žiūrovai, apsirengę kaip Balkanų kaubojai, t. y. prisilipdę ūsus, užsimaukšlinę skrybėlę, nešini balnu, už įėjimą mokės tris kartu mažiau nei kiti vakarėlio dalyviai.

Savo vakarėlius gyvais pasirodymais nuolatos dabinantys „Baltic Balkan“ šį kartą į svečius pasikvietė vieną talentingiausių Lietuvos trimitininkų Valerijų Ramošką ir jo komandą, kurios improvizacijos bei „jam session“ su didžėjais tikrai įkaitins vakaro publiką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją