Šiuo „Jaguar“ karalienė buvo vežiojama Vindzoro apylinkėse 2001-2004 m. Automobilį, kurio rida siekia 14 tūkst. mylių, pardavinėja Peteris Ratcliffe'as, anksčiau šią transporto priemonę įsigijęs iš „Jaguar“ kompanijos. Dabartinis „Jaguar Daimler Majestic V8 LWB“ savininkas neatskleidžia, kiek tikisi gauti už automobilį, ir laukia susidomėjusių pirkėjų pasiūlymų.

„Tai išties unikalus automobilis. Daugiau tokių nebuvo ir nebus – jis buvo specialiai sukurtas Anglijos karalienei. Ji turėjo aiškius reikalavimus automobiliui, todėl specialiai jai buvo sumontuoti papildomi langų valdymo mygtukai, kad sėdėdama ant galinės sėdynės ji galėtų nuleisti arba pakelti priešingoje pusėje esančius langus. Matyt ji nemėgo, kad vėjas pūstų tiesiai į veidą“, – sakė automobilio pardavėjas.

P.Ratcliffe'as pasakojo, kad karalienės pageidavimu ant galinės sėdynės buvo sumontuota speciali rankos atrama-dėtuvė, kurioje karalienė galėjo patogiai pasidėti savo rankinuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją