„Peugeot“ „hors-série“ bus vystoma panašiai kaip ir kito PSA koncerno atstovo „Citroen“ DS modelių linija. Prancūzai, naudodami įprastų modelių platformas, žada kurti automobilius, pretenduojančius į prabangių („premium“) klasę.

Pirmuoju „hors-série“ modeliu taps „Peugeot RCZ“ kupe, kuri bus parduodama nuo birželio. Pagal hečbeką „Peugeot 308“ sukurtas automobilis bus gaminamas „Magna Steyr“ gamykloje Austrijoje.

PSA koncerno vadovo Jeano-Marco Gales'o teigimu, „Peugeot“ naudos prancūziškų žodžių derinį „hors-série“ ir tarptautinėje rinkoje. Jis pabrėžė, kad ir „Volkswagen“ naudojamas šūkis „Das Auto“ sėkmingai naudojamas už Vokietijos ribų.

Antruoju „hors-série“ gamos modeliu taps 407-ojo ir 607-ojo įpėdinis, kuris greičiausiai bus pavadintas skaičių deriniu 508. Šis automobilis turi debiutuoti šį rudenį Paryžiaus parodoje. J.M.Gales'as kol kas neatskleidžia informacijos apie trečiąjį „hors-série“ šeimos narį, kuris prancūzų strategijoje yra numatytas 2012-iems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją