Italijos futbolo čempionato drausmės komisija portugalui taip pat skyrė 40 tūkst. eurų baudą. J. Mourinho gestas buvo interpretuotas kaip skriaudų, kurių Milano ekipa esą susilaukia dėl abejotinų teisėjų sprendimų, simbolis.

Tuo metu stratego atstovas žiniasklaidai Eladio Paramesas teigė, kad J. Mourinho buvo neteisingai suprastas. „Antrankiai buvo neteisingai interpretuoti. Tai niekaip nesusiję su teisėjais. J. Mourinho norėjo pasakyti kitą dalyką: „Jūs galite mane areštuoti, tačiau mano komanda yra stipresnė ir laimės net devyniese“, – aiškino E. Paramesas.

„Inter“ taip pat pateikė apeliacijas dėl Sulley Muntari ir Estebanui Cambiasso skirtų diskvalifikacijų dviems mačams.

S. Muntari buvo nubaustas už „pastovų arbitrų įžeidinėjimą“, o E. Cambiasso – „už bandymą per petrauką smogti „Sampdoria“ žaidėjui“.

Milano klubas neapeliuos raudonų kortelių, kuriomis rungtynėse su Genujos vienuolike buvo nubausti Walteris Samuelis ir Ivanas Cordoba. Šie futbolininkai diskvalifikuoti vienerioms rungtynėms, praneša soccerway.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją