„Su Jonu esame pažistami jau 20 metų. Nuo tada, kai kartu dirbome prie grupės „Foje“ albumo „Gali Skambėti Keistai“, - pasakoja Andrius. - Jo „Silver Tortoise Soundlab“ studijoje, esančioje nedideliame Ann Arbor miestelyje, kažkada gyvenau gerus 4 mėnesius, pasiklojęs lovą tiesiog šalia įrašų pulto. Ten gimė ir pirmas lietuviškas house muzikos kūrinys „Mieli Tautiečiai“, kuriame panaudojau Vytuto Lansbergio kalbą, pasakytą 1990-ais metais viename iš Čikagos muziejų.

Dainai „Heal“ ieškojau atlikėjos, turinčios nepriekaištingą tarmę ir vokalinius duomenis. Jonas mane supažindino su keliomis galimomis kandidatėmis, bet Monica iš karto sužavėjo savo energija, jausmingumu ir spontaniškumu. Paklausiusi mano jai nusiųstos dainos eskizo, ji iš karto pasakė, kad daina jai labai patinka. Todėl, kai suderinome visus klausimus su jos vadybininkais, ji atvažiavo pas J.Beržanskį į studiją ir įrašė vokalo partijas. Aš taip pat dalyvavau įraše, prisijungęs per internetinę „Skype“ ryšio programą.“

„Monica yra šiltas ir draugiškas žmogus, todėl po įrašo dar šiek tiek pabendravome internetu. Esu labai patenkintas rezultatais ir įsitikinęs, kad Monica Blaire balsas labai papuoš filmo „Amaya“ garso takelį. Be jokios abejonės, kai daina bus baigta, ji pasieks ir Lietuvos klausytojus. Dainai bus sukurtas ir vaizdo klipas“, - žadėjo dainininkas.

Vaizdo siužete - ištrauka iš studijos, kurioje vyko dainos „Heal“ įrašymo darbai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją