Jūsų dėmesiui - oddee.com išrinkti patys keisčiausi auskarai pasaulyje.

1. Šie termoskopiniai auskarai yra pripildyti raudono alkoholio, kuris kyla ir leidžiasi priklausomai nuo temperatūros. Autorė - LeeAnn Herreid.

2. Auskarai kaip žaidime “Žodžių loto”. Galima užsisakyti su bet kokiomis raidėmis. Aplinkiniai tegul atspėja, kokį žodį jie reiškia.

3. Jei nebijote gyvūnų mylėtojų reakcijos, pasipuoškite auskarais iš voverių letenėlių. Auskaras dekoruotas Viktorijos laikų stiliumi ir yra maždaug 3cm ilgio.

4. Šie Auskarai - tai iPod grotuvo ausinės. Idėja gali sudominti paaugles, tuo labiau, kad tokius auskarus visai nesunku pasigaminti pačioms.

5. Auskarai iš lego kaladėlių gali patikti ne tik jums, bet ir jūsų mažyliams.

6. Video žaidimų gerbėjoms patiks papuošalai Space Invaders tema. Rankų darbo auskarai pagaminti iš įvairių spalvų karoliukų ir yra 2.5 kv.cm ploto.

7. Auskarai - elektros lemputės.

8. Žaismingi retro stiliaus auskarai - miniatiūrinės Kellog’s dribsnių pakuotės. Juos galima užsisakyti internetu.

9. Šie auskarai sukurti pagal Wii žaidimo nuotolinio pultelio pavyzdį. Pagaminti iš polimerinio molio ir padengti glotnia glazūra. Kainuoja 6.5 - 15 dolerių.

10. Dizainerės Lauros Victore sukurti auskarai yra ne tik puošnūs, bet ir funkcionalūs. Prireikus jais galima užsikimšti ausis.

11. Auskarai su programinės kalbos ženklais patiks mėgstančioms modernius papuošalus.

12. Neįtikėtina, tačiau šie auskarai 9-ajame Indijos juvelyrikos dizaino konkurse pelnė apdovanojimą vestuvinių aksesuarų kategorijoje. Elfų gerbėjams, kuriems auskarų negana, savo paslaugas pasaulyje siūlo ir plastikos chirurgai…

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją