Klaipėdos miesto savivaldybės Sporto skyriaus rengiamoje šventėje pakviesti dalyvauti kolegos iš Gargždų bei Didžiojo Lietuvos Kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono kariai. Varžybos vyks žaidžiant komandose ir individualiose rungtyse. Tradiciškai bus rungiamasi mažojo futbolo, tinklinio rungtyse, lenktyniaujama estafetėje. Akies taiklumą bus galima patikrinti šaudant iš lanko ar pneumatinio šautuvo, žaidžiant smiginį. Anot Klaipėdos miesto savivaldybės atstovės spaudai, šventėje ypač laukiami sirgaliai, kurių skaičius neribojamas.

Ne pirmą kartą į Klaipėdos miesto mero Rimanto Taraškevičiaus kvietimą pasitikrinti jėgas sporto aikštėje po atviru dangumi su malonumu atsiliepė rajono savivaldybė ir dragūnai, tačiau jau antrą kartą rengiamoje šventėje nedalyvaus Stasio Mikelio komanda. Klaipėdiečių kolegos neringiškiai ir šiemet kaimynų kvietimo pabendrauti netradicinėje aplinkoje nežinia dėl ko nepriėmė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją