Laimėję pirmąjį mačą 106:93 , trečiąsias ketvirtfinalio rungtynes "Lakers" sekmadienį žais Portlende.

Ketvirtadienio mače lietuvis svečiams per 34 žaidimo minutę vėl pelnė 11 taškų, po krepšiais atkovojo 5 kamuolius. A.Sabonis pataikė 5 dvitaškius iš 10 bei realizavo 1 baudos metimą iš 2. Lietuvos krepšininkas blokavo 4 varžovų metimus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Portlendo ekipoje rezultatyviai žaidė Scottie Pippenas (21 tšk.), Rasheedas Wallace'as (17 tšk.), Steve'as Smithas (16 tšk.) ir Damonas Stoudamire'as (10 taškų).

Visi rezultatyviausi Portlendo komandos žaidėjai, išskyrus A.Sabonį, gavo po techninę pražangą, o R.Wallace'as už dvi tokias pražangas buvo pašalintas iš aikštės.

Nugalėtojų gretose vėl nesulaikomi buvo abu lyderiai - Shaquille'as O'Nealas (32 taškai ir 12 atkovotų kamuolių po krepšiais) bei Kobe Bryantas (25 taškai ir 7 rezultatyvūs perdavimai). 19 taškų į Portlendo krepšį įmetė Rickas Foxas, 9 - Derekas Fisheris.

Rytų konferencijos ketvirtfinalyje Niujorko "Knicks" krepšininkai ketvirtadienį savo aikštėje 74:94 pralaimėjo Toronto "Raptors" klubui ir serijos iki trijų pergalių rezultatas tapo lygus 1:1.

23 taškus nugalėtojams pelnė Alvinas Williamsas, 22 - Vince'as Carteris, 15 - Antonio Davisas.

Niujorko ekipos gretose rezultatyviausiai žaidė Kurtas Thomas, įmetęs 23 taškus ir po krepšiais atkovojęs 12 kamuolių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją