Ši naujiena nėra atradimas, mat dar prieš 2000-ųjų sezoną „Williams“ tokiu būdu rinkosi partnerį R.Schumacheriui, vietoje atleisto A.Zanardi. Tuomet J.Buttonas pasirodė geriau už B.Junqueira ir jis tapo „Williams“ lenktynininku. Junqueira gi išvyko į JAV, kur ir dabar sėkmingai lenktyniauja „Champ Car“ pirmenybėse.

Šį kartą BAR galės išbandyti Anthoni Davidsoną, Takuma Sato ir net Jacquesą Villeneuve’a, nes dar neaišku ar šis pasitrauks iš ekipos sezonui pasibaigus.

Ekipos vadovas Davidas Richardsas patvirtino, kad ši galimybė egzistuoja, be to – šiuo metu vykstančios derybos su J.Villeneuve’u kaip tik priėjo atlyginimo stadiją, taigi jei Jacques „neprašaus”, jis gali tikėtis likti BAR. Tačiau specialistai pataria Villeneuve’ui prašyti nedaug, kadangi „Honda“ labai nori matyti BAR ekipoje japoną – Takuma Sato – ir už tai dar siūlo pinigų.

Bet kokiu atveju šiuo metu D.Richardso, kuris yra Pasaulio ralio čempionato (WRC) teisių savininkas, galva užimta kitomis problemomis. Davidas, kurį galima būtų vadinti „WRC Bernie”, šiuo metu sprendžia iškilusią ralio pirmenybių krizę, nes komandos sukilo prieš FIA norą čempionato etapų skaičių sumažinti iki 16 ir leisti komandoms dalyvauti lenktynėse tik su dvejais automobiliais.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.