Seklio uniformos paslaptis? Kelnės, prigludusios kaip antra oda (skirtos tyliai prasmukti pro kliūtis), kūno formas išryškinanti suknelė (žavingoms dviguboms agentėms) ir šaunus paltas su labai aukšta apykakle (pašaipios šypsenos paslėpimui). Ginklai – pagal jūsų pasirinkimą, nusiteikimas – privalomas.

Geriausi podiumo darbai

Balenciaga modeliai, aprengti puošniomis kelnėmis ir masyviais bolero atrodė taip, lyg būtų pasirengę išgelbėti visą pasaulį. Arba jį valdyti. Helmut Lang, Versace, Donna Karan ir Hussein Chalayan siauras kelnes naudojo kaip elegantiško silueto pagrindą. Šis pagrindinis slaptojo agento elementas, panašumas buvo sukurtas spindinčios odos pagalba Proenza Schouler kolekcijoje, masyviomis apykaklėmis tai perteikė Viktor & Rolf, o Christian Dior dizaineris John Galliano tam tikslui naudojo žavingas perdėtas proporcijas.

Kaip tai dėvėti:

· Jeigu geidžiate intrigos, pakelkite apykaklę ir užsidėkite ypatingai tamsius akinius nuo saulės.

· Mažytis juodas odinis gaminėlis gali nutiesti kelią toli, tačiau apsiribokite vienu odiniu daiktu vienu metu.

· Išmėginkite trumpesnį švarkelį ir palikite balansui liekną siluetą apačioje.

· Naujos siauros kelnės atrodo geriausiai tuomet, kai yra derinamos su tvirtais (o ne elegantiškais) batais aukštu aulu.

· Praskaidrinkite savo “tarnybinį” kostiumą rožiniais skaistalais ar rausvais lūpų dažais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją