Pasak „Krasta auto” vadovės, naujasis prestižinių didelių automobilių atstovas pasižymės BMW automobiliams būdingu sportiškumu ir elegancija bei puikiomis dinaminėmis savybėmis.

„BMW 5 serijos modeliai turi ypatingą paklausą ne tik Europoje, bet ir Lietuvoje, tad tikimės, kad ir šis modelis patiks BMW gerbėjams, vertinantiems išskirtinį vairavimo malonumą,” – sakė A.Bagdonavičienė.

BMW 5 serijos sedanas debiutuoja su septynių variklių gama. Naująjį modelį pirkėjai galės rinktis iš keturių benzininių (550i, 535i, 528i, 523i) ir trijų dyzelinių (530d, 525d, 520d) variklių.

A.Bagdonavičienės teigimu, BMW 520d su 184 AG varikliu ir automatine jo užvedimo/išjungimo funkcija yra šio segmento lyderis, nes pasižymi geriausiais galingumo ir kuro sąnaudų rodikliais. Šio modelio vidutinės kuro sąnaudos tesiekia 5 l/100 km, o CO2 emisija – tik 132 g/km. Tuo tarpu labiausiai iš variklių išsiskiria BMW 550i modelis su aštuonių cilindrų BMW TwinPower Turbo technologija ir High Precision kuro įpurškimo sistema, kurios padeda išvystyti net 407 AG.

Naujojo BMW 5 serijos sedano pokyčiai taip pat matomi ir iš išorės. Nors naujokas pasižymi BMW automobiliams būdinga elegancija, tačiau ją dar labiau išryškinailgesnė ir žemesnė kėbulo forma, grakštus stogas bei ilgesnis ir aptakesnis variklio dangtis.

Naujasis BMW 5 serijos sedanas taip pat nuo savo pirmtakų skiriasi patobulinta važiuokle ir stabdymo technologija, užtikrinančia maksimalų saugumą bei didžiausią vairavimo malonumą. Dar didesniam saugumui bei vairavimo patogumui užtikrinti, naująjį BMW 5 serijos sedaną kiekvienas pirkėjas galės rinktis su papildomomis funkcijomis – oro vožtuvo kontrole („Active Air Flap Control“), stabdžių energijos atnaujinimo funkcija („Brake Energy Regeneration“), automatine automobilio užvedimo/išjungimo funkcija („Auto Star Stop Function“), mažos trinties padangomis („Low Friction Tyres“), tinkamo pavarų keitimo momento indikatoriumi („Gearshift Point Indicator“) ir kt.

Naujojo BMW 5 serijos sedano kaina Lietuvoje turėtų prasidėti nuo 135 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją