Tigeris Woodsas

Tigeris atrodė toks geras ir ištikimas vyras, kol vieną dieną išaiškėjo visos jo nuodėmės - vyrukas savo žmonai buvo neištikimas ne vieną ir ne du kartus. Bulvarinėje spaudoje pasipylusios gražuolių išpažintys sukompromitavo golfo čempioną.

Davidas Lettermanas

Linksmasis Amerikos vyrukas, matyt, įkvėptas Bilo Clintono, per savo šou prisipažino, jog turėjo seksualinių santykių su savo darbuotojomis. 2009 m. kovą 62 m. D. Lettermanas vedė savo ilgametę draugę Reginą Lasko, su kuria iki vestuvių susitikinėjo du dešimtmečius ir turi 7 m. sūnų.

Joshas Duhamelis

Bulvarinėje spaudoje pasirodė pranešimų, kad Joshas Duhamelis apgaudinėjo savo žmoną, pop muzikos žvaigždę Fergie su striptizo šokėja. Pats Joshas tai neigia, o teisybę žino tik Dievas...

Johnas Edwardsas

Buvęs JAV demokratų pretendentas į prezidentus Johnas Edwardsas buvo užmezgęs romaną, visai negailėdamas vėžiu sergančios žmonos, su kuria jau yra išsiskyręs. Vėliau pasirodė pranešimų, kad jis netgi turi nesantuokinį vaiką - tai Johnas paneigė.

Melas Gibsonas

Septynių vaikų tėvas užmezgė romaną su rusų dainininke Oksana Grigorjeva, kuri jam praėjusių metų spalį pagimdė dukrą. Melas šiuo metu skiriasi su žmona Robyn, su kuria kartu praleido beveik 28 metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją