Sezono viduryje A.Černyšovas pakeitė atleistą Olegą Romancevą, bet tai nepagerino rezultatų ir komanda su 28 taškais po 23-jų rungtynių užima vienuoliktąją vietą šešiolikos komandų turnyre.

Būdamas vienu jauniausių Rusijos aukščiausiosios lygos trenerių A.Černyšovas treniravo ir Rusijos jaunimo rinktinę.

Treneris buvo atleistas po dvi valandas trukusio pokalbio su komandos vadovu Andrejumi Červičenko. "Spartak" vienuolikės atstovas spaudai Aleksejus Zininas, kalbėdamas apie atleidimo priežastis, paminėjo, kad A.Černyšovui sunkiai sekėsi sutarti su žaidėjais, dėl ko negerėjo rezultatai, o be to pastaruoju metu treneris patyrė emocinį stresą dėl blogai sužaistų rungtynių tiek su "Spartak" klubu, tiek po dviejų pralaimėjimų iš eilės su Rusijos jaunimo rinktine.

Maskvos "Spartak" klubo, kuris nuo 1992 metų iškovojusio net devynis Rusijos čempionų titulus, vyriausiuoju treneriu bus Vladimiras Fedotovas, kuris dirbo abiejų atleistų trenerių štabuose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją